ARX Patella Luxation
ARX Patella Luxation
ARX Patella Luxation
ARX Patella Luxation
ARX Patella Luxation
ARX Patella Luxation

ARX Patella Luxation

Produkten finns med andra alternativ
745,00 kr
Inkl. moms

ARX Patella Luxation

Storlek

Beskrivning

En mycket smidig, effektiv och liten knäortos för patella subluxation. Som designats för att ge så låg profil som möjligt så den kan bäras under kläder. Designen är bilateral vilket gör att man kan använda den på höger och vänster, medialt och lateralt genom att bara vända ortosen. Pelotten är integrerad med två elastiska dragband som ger direkt effekt på knäskålen. För att ytterligare öka effekten har det laminerats ett friktionsmaterial på pelotten som också fungerar som ett antiglidsystem. Detta säkerställer pelottens placering under aktivitet. Kardborrestängningen är av microkardborre och fästs in på motstående sidas mjuka kardborreyta, vilket ökar storleksomfånget på ortosen. De elastiska dragbanden kan sedan fästas fritt över samma vilket gör att man kan alternera dragriktningen.

Tillverkad i ARX. Material som ventilerar snabbt,är helt latexfria,har en låg vikt och bra kompression,absorberar inte fukt och är certifierade enligt Öko-Tex och BlueSign. Knävecket är tillverkat i Neptunmaterial som har ett andningsaktivt membran som gör insidan komfortabel och torkar snabbt

Indikationer:

Subluxation eller luxation av patella

Patellofemoralt smärttillstånd eller främre knäsmärta orsakad av knäskålens glidning

Mät runt knäet som bilden visar:

Stl S  32-35 cm

Stl M  35-38 cm

Stl L   38-42 cm

Stl XL  42-46 cm

Produktdetaljer

1904171137460
0 objekt
7340032919967

Reviews (0)

No reviews
Produkter tillagda för jämföring

Denna webbplats använder cookies.
Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, för att tillhandahålla mediefunktioner och för att analysera vår trafik.